Vaatteet

Muunneltavat vaatteet ovat suosittuja tuotteita. Muunneltavaa voit käyttää huppuna, huivina, shaalina, viittana, hameena ja jopa toppina.

Minimittainen muunneltava on ylävartalon vaate, jossa on yksi nappi. Liepeet yltävät pepun paikkeille. Keskipitkän muunneltavan liepeet ylettyvät polviin. Siinä on kaksi nappia. Kun puet vaatteen viitaksi, voit asettaa  napin/napit keskelle eteen, etuviistoon, olkapäälle, takaviistoon tai keskelle taakse. Eri asennoissa lyhyemmät ja pidemmät osat asettuvat mieleiseesi kohtaan vartalolla.

Muunneltava vaate syntyi, kun asiakkaat usein epäilivät, että suuret juhlahuivit eivät pysyisi paikoillaan. Lisäsimme huiviin napit ja muotoilimme sitä - syntyi muunneltava. Se on enemmän kuin huivi ja kepeämpi kuin jakku.

Mekkotunika toimii nimensä mukaisesti sekä mekkona että tunikana. Se on muotoiltu niin, että sitä voit käyttää esimerkiksi hellemekkona tai lisäkerroksena. Materiaalit ovat puuvillaa, pellavaa, villasekoitetta sekä muita sekoitemateriaaleja. Käyttötarkoitukset vaihtelevat arki- ja työvaatteista juhlakäyttöön. 

Muunneltavat vaatteet: pellava, villa ja villasekoite

Muunneltavat vaatteet ovat kestosuosikkeja. Kuvassa etualalla on pellavaisia muunneltavia. Kuva on tunnelmakuva Turun Aboavetus Arsnova -museon Kauppias Laurentiuksen markkinoilta. Värit ja kuosit vaihtuvat sesonkien edetessä. GALLERIAN KUVIEN TUOTTEET OVAT KESÄN 2016 MALLISTOSSA. Kuvista ENSIMMÄISESSÄ on keskipitkiä muunneltavia. Sidos on jaquard, joten vaatteen molempia puolia voi käyttää oikeana puolena. Napitus on molemmilla puolilla. Värivaihtoehtoja on kaksi. Materiaali on 95 % pellavaa ja 5 % polyamidia. TOISESSA kuvassa mini on puettu topiksi. Myös miniä saa molempina värivaihtoehtoina.

Hinta: Ei mallistossa tällä hetkellä €

Galleria

Mekkotunika

Mekkotunikat ovat linjakas valinta niin sirolle kuin muodokkaalle naiselle. KOOT: 34-52. Mekkotunikoiden materiaaleja ovat puuvilla, pellava, villasekoite sekä muut sekoitemateriaalit. Kevään 2019 mallisto valmistuu maaliskuusta alkaen.

Pusero

KAS! DESIGNIN pusero on mukava käyttää. Kepeät materiaalit: pellava, puuvilla, silkki tai viskoosi sekä rypytykset ja hihojen leikkaukset ovat hengittäviä. On kuin ei olisi mitään päällä. Koot: 32-48. Kevään 2019 puseromallisto valmistuu maaliskuusta alkaen.