Erilaisilla koruilla varustetut korutumppusetit

Korutumppusetit muodostuvat kolmesta osasta: tumpuista, sormettomista sekä huovutetusta korusta. Kaikkia osia voit käyttää myös itsenäisesti.

Valitse värit settiin sormeton- ja tumppumallistosta. Värit sopivat helposti yhteen, kun valitset korun värin tumppujen värin mukaan.

UUTTA ovat 5-8 vuotiaiden korutumppusetit. Pikkuisten koruaiheet ovat kissa ja koira. Korun koko on sirompi kuin aikuisten, ja siten sopii lasten mittasuhteisiin. Hinta on 49,00 / pari.

Korutumppusetti sydänkorulla

Sydänkoru on kestosuosikki! Sydänsettiin voit valita lempivärisi! NAISTEN KOOT: S, M, L, XL. UUTTA: 5-8 VUOTIAIDEN KOKO! Isommille lapsille sopivat aikuisten pienet koot.

Hinta: Naisten 54,00 €

Galleria

Korutumppusetti koirakorulla

Monet koiranulkoiluttajat käyttävät monitoimista sormetonsettiä. Valitse itsesi tai lahjansaajan näköinen väriyhdistelmä! NAISTEN KOOT: S, M, L, XL. MIESTEN KOOT: M, L, XL, XXL.

Hinta: Naisten 55,00; miesten 56,00 €

Galleria

Korutumppusetti pöllökorulla

Pöllö on viisauden symboli. Mutta me olemme tohtineet jalostaa myös hauskan värisiä pöllöjä! Valitse siis oman näköisesi setti! NAISTEN KOOT: S, M, L, XL. MIESTEN M, L, XL, XXL.

Hinta: Naisten 54,00; miesten 55,00 €

Korutumppusetti kissakorulla

Kissatkin haluavat hyväään kotiin! Ja meitähän on, mistä valita! NAISTEN KOOT: S, M, L, XL. MIESTEN KOOT: M, L, XL, XXL.

Hinta: Naisten 55,00; miesten 56,00 €

Galleria