Tuotteet

Yhdistelemällä tuotteita saat yksilölliset asukokonaisuudet.

Tutustu tuotteisiimme tuotekatalogin kautta.

KAS! DESIGN on erikoistunut käsineiden suunnitteluun. Kauniiden ja käytännöllisten sormettomien, sormikkaiden ja tumppujen valikoima on laaja. Käsineiden tuoteperheeseen kuuluvat myös hihat, juhla- ja fantasiakäsineet. Huivin voit tilata useimmista sormeton- ja tumppumateriaaleista. Asustekokonaisuus luo sinusta kuvan mielenkiintoisena pukeutujana - sinut huomataan! 

Korukäsineet ja -tumput ovat kestosuosikkeja. Hurmaavat korut huovuttaa taidolla Satu Kaiku. Onni On -sormetonmallistossa yhdistyvät rakkaus perinteisiin käsityötekniikoihin, kierrätys, aplikaatiokerrosten lämpötehokkuus, hallitut värit ja sommittelu. Tulevaisuudessa Onni On -mallisto tulee kasvamaan kuvilla onnesta - lapsuuden piirroksista, onnen traditioista - arjen pienistä, mutta niin suurista asioista.

KAS! DESIGN -vaatteiden muodot ovat yksinkertaisia ja hyvin muotoiltuja. Ne miellyttävät pohjoimaalaista makua, mutta sopivat runsaampaankin tyylin, vaikkapa kerrospukeutumiseen. Asusteita ja vaatteita on helppo yhdistellä erilaisiksi kokonaisuuksiksi.